Vileda Quickstar Micro (žuta)

890 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
82003
Proizvođač:
Vileda Professional

Podeli

Opis

Vileda Quickstar Micro (žute boje) spada u liniju profesionalnih proizvoda proizvođača Vileda. Ovo je 140g/m2 mikro-fiber krpa i može se koristiti vlažna ili suva. Ima nizak stepen trenja, pa se brzo i lako koristi. U strukturi ima izuzetno malo lana, zbog patentirane tehnologije neprekidnog vlakna.

Ova krpa ima visoki hemijski otpor na hlor, beljenje, dezinfekcijska sredstva, peroksid itd. Ima strukturu koja nije tkana, laka je za ispiranje, a dlake i prljavština ne prijanjaju na površinu.

Po našem iskustvu ova krpa ima odlične performanse za skidanje viška vode sa filma nakon pranja destilovanom vodom, čime se eliminišu fleke. Za ovu potrebu se koristi suva ili polumokra, laganim pritiskom. Takođe je odlična za čišćenje stakla film skenera.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Troškove poštarine i provizije za uplatu snosi kupac, bez obzira na iznos porudžbine.

     Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice pre slanja.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.