Razvijanje crno-belog filma 135/120 i skeniranje 3200 dpi JPEG

790 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
URCBFSK3

Podeli

Opis

Vršimo uslugu ručnog razvijanja crno-belih filmova, formata 135 i 120. Koristimo svežu hemiju, najkvalitetnijih proizvođača Ilford i Kodak, u zavisnosti od filma koji razvijamo.

Svoj razvijeni film dobijate u odgovarajućoj Hama spremici, koja je uračunata u cenu usluge. U okviru ovog paketa je i skeniranje negativa u rezoluciji 3200 dpi, u JPEG formatu, gde je veličina fajla oko 3000 x 4500 piksela, a s obzirom na to da nam je pružanje kvalitetne usluge prioritet, ručno obrađujemo svaki pojedinačni kadar (izrez, podešavanje histograma).

Rok za isporuku fajlova i negativa zavisi od trenutnog obima posla i predmet je dogovora sa naručiocem usluge.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.