Tetenal Ultrafin T-Plus razvijač 500 ml (ROK 04/2019)

1,890 RSD 990 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
T102112
Proizvođač:
Tetenal

Podeli

Opis

Rok upotrebe: 04/2019.

Ultrafin T-Plus je razvijač za crno-beli film. Isporučuje se u boci od 500 ml kao tečni koncentrat, koji se pre upotrebe razblažuje sa vodom. Od ove boce koncentrata se dobija 2, 5 litra radnog rastvora, jer se razblažuje u odnosu 1+4. Njegova formula je unapređena, pa je posebno pogodan za razvijanje filmova sa T-zrnom kao što su Kodakovi T-Max ili Ilfordovi Delta filmovi, ali se sa njim mogu razvijati i svi ostali filmovi, pogotovo oni sa niskom i srednjom osetljivošću. Idealan za push proces. Proizvodi negatave izuzetno sitnog zrna, odlične tonalne reprodukcije, sa izraženim detaljima u senkama.

Preporučena temperatura radnog rastvora za ovaj razvijač je 20 C. Proizvođač navodi da se on u boci, koja je čvrsto zatvorena i u kojoj nema vazduha, može čuvati maksimalno 24 meseca, odnosno maksimalno 6 meseci u boci koja je do pola puna. Razblaženi radni rastvor razvijača se ne može čuvati duže od 2 meseca.

Sa 1 litrom razblaženog radnog rastvora se može razviti najviše 12 filmova, odnosno ne više od 30 sa 2, 5 litre, ali se vreme razvijanja povećava po tabeli koju možete pronaći u tehničkoj specifikaciji ovde.

Ukoliko želite da preuzmete informaciju o ovom razvijaču kliknite ovde.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji preko web sajta Fotokioska (www.fotokiosk.rs), poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     - lično preuzimanje u centru Beograda, nakon izvršene uplate: ova opcija zavisi od obima posla i neće uvek biti moguća.

Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.