Paterson kadica za razvijanje papira 40.6 x 50.8 cm (bela)

2,890 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
PTP327W
Proizvođač:
Paterson Photographic

Podeli

Opis

Paterson kadica za razvijanje papira je dostupna u svim veličinama koje odgovaraju dimenzijama papira i bojama koje definišu različite radne rastvore, a vide se u uslovima osvetljenja laboratorijskim svetlima. Udubljenja na dnu su napravljena tako da sprečavaju lepljenje papira za dno, kao i za lakše manipulisanje papirom.

Postoje tri udubljenja za termometar. Na jednoj od ivica se nalazi levkasti deo koji služi za lako prosipanje tečnosti, bez kapljanja.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.