Kodak Professional XTOL razvijač za 5L

1,890 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
5160361
Proizvođač:
Kodak

Podeli

Opis

Rok upotrebe: 02/2023.

Kodak Professional XTOL razvijač za 5L je dvokomponentni razvijač za crno-beli film.

Isporučuje se u prahu i u pakovanju se dobijaju dve kesice praška, koje se mešaju sa vodom da bi se dobio radni rastvor. Proizvodi negative koji daju visoko kvalitetne fotografije. Proizvođač navodi da se radni rastvor u punoj boci koja je čvrsto zatvorena, može upotrebiti u narednih 6 meseci, a makar 2 meseca u boci koja je delimično puna.

Ovo je stabilan razvijač koji se odlično ponaša upotrebljen u različitim temperaturama i metodima agitacije. Radni rastvor se pravi tako što se u 4 litra vode, temperature 18-29 C, sipa prašak (deo A), a kada se on potpuno rastvori, sipa se deo B, nakon čega se sipa voda (do ukupne količine rastvora od 5 litara). Proizvođač preporučuje 1:1 rastvor za najbolju oštrinu negativa.

Ukoliko želite da preuzmete tehničku specifikaciju i uputstvo za upotrebu proizvođača na engleskom jeziku, kliknite ovde.

Ukoliko želite sami da se posvetite ovom divnom procesu, kreirali smo Vodič za razvijanje crno-belog filma, koji možete pročitati ovde.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji preko web sajta Fotokioska (www.fotokiosk.rs), poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     - lično preuzimanje u centru Beograda, nakon izvršene uplate: ova opcija zavisi od obima posla i neće uvek biti moguća.

Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.