Kodak Professional Pro Image 100 135/36

670 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
6034466
Proizvođač:
Kodak

Podeli

Opis

Rok upotrebe: 05/2020.

Cena se odnosi na 1 film.

Lajka format (35 mm). Kodak Professional Pro Image 100 je negativ film u boji, sa srednjom osetljivošću od ISO 100, velikom zasićenošću realnih boja i ugodnim tonovima kože. Idealan je izbor za portretnu fotografiju i može se čuvati na sobnoj temperaturu, čak i u uslovima gde je toplo i gde je visoka vlažnost vazduha. Razvija se C-41 procesom, pa ga je moguće razviti u bilo kojoj fotografskoj radnji koja nudi ovakvu uslugu.

Ukoliko želite da preuzmete tehničku specifikaciju proizvođača, na engleskom jeziku, kliknite ovde.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji preko web sajta Fotokioska (www.fotokiosk.rs), poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     - lično preuzimanje u centru Beograda, nakon izvršene uplate: ova opcija zavisi od obima posla i neće uvek biti moguća.

Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.