Kodak Professional HC-110 razvijač 1L

4,590 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
5010541
Proizvođač:
Kodak

Podeli

Opis

Rok upotrebe: 08/2022.

Kodak Professional HC-110 je razvijač za crno-beli film. Isporučuje se u boci od 1000 ml kao tečni koncentrat, koji se pre upotrebe razblažuje sa vodom.

Jednostavan je za pripremanje i ima dug vek trajanja. Izuzetno je aktivan, što obezbeđuje kratka vremena razvijanja. Od koncentrata razvijača se razblaživanjem sa vodom u odnosu 1+3 (1 deo koncentrata + 3 delova vode) dobija "stock" rastvor. Pripremanje "stock" ili radnog rastvora treba vršiti na temperaturi 10-32 C, mešajući rastvor par minuta.

Pripremanje radnog rastvora je detaljno objašnjeno u tehničkoj specifikaciji proizvođača na engleskom jeziku, koju možete preuzeti ovde.

Proizvođač navodi da se "stock" rastvor u boci, koja je čvrsto zatvorena i u kojoj nema vazduha, može čuvati 6 meseci, odnosno 2 meseca u boci koja je do pola puna.

Ukoliko želite sami da se posvetite ovom divnom procesu, kreirali smo Vodič za razvijanje crno-belog filma, koji možete pročitati ovde.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Troškove poštarine i provizije za uplatu snosi kupac, bez obzira na iznos porudžbine.

     Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice pre slanja.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.