Kodak sredstvo za uklanjanje fiksira za 19 L

1,590 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
5160338
Proizvođač:
Kodak

Podeli

Opis

Rok upotrebe: 01/2021.

Kodak Hypo Clearing Agent je pomoćno sredstvo za pranje koje ima za cilj da se smanji vreme pranja filmova i baritnih papira za 50%. Koristi se u koraku između fiksiranja i regularnog pranja. Ubrzava uklanjanje fiksira. Povećava stabilnost arhiviranja i sprečava fleke od tonera. Isporučuje se u vidu praha koji se razblažuje sa vodom i od ovog pakovanja se dobija 3,8 litara koncentrovanog rastvora, od koga se pravi 19 litara radnog rastvora (1 deo koncentrovanog rastvora + 4 dela vode). Koncentrovani rastvor se može čuvati 3 meseca u boci u kojoj nema vazduha.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Tagovi: