Ilford ILFOTEC DD-X razvijač 1L (ROK 01/2019)

3,390 RSD 2,290 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
1155055
Proizvođač:
Ilford

Podeli

Opis

Rok upotrebe: 01/2019.

ILFOTEC DD-X je razvijač za crno-beli film. Isporučuje se u boci od 1 litra, kao tečni koncentrat koji se pre upotrebe razblažuje sa vodom. S obzirom na to da se razblažuje u odnosu 1+4, od ove boce se može napraviti 5 litara radnog rastvora razvijača. Korektno eksponiran film, razvijen u ovom izuzetno kvalitetnom razvijaču, daje negative punog opsega tonova, sa detaljima u tamnim, srednjim i svetlim partijama. Posebno je pogodan za razvijanje svih Ilford Delta Professional filmova, a proizvođač ga posebno preporučuje za Delta 3200 film, ili kada se vrši "push" proces sa filmovima HP5+, Delta 400, Delta 3200 ili SFX 200.

DD-X se može koristiti za razvijanje kvalitetnih crno-belih filmova drugih proizvođača,  dajući odlične rezultate. Proizvođač navodi da se ovaj razvijač u boci u kojoj nema vazduha, može čuvati 24 meseca, odnosno 6 meseci u boci koja je do pola puna. Razblaženi radni rastvor razvijača se ne može čuvati više od 24 sata. Za više detalja pogledati tehničku specifikaciju (dole).

Ukoliko želite da preuzmete tehničku specifikaciju proizvođača, na engleskom jeziku, kliknite ovde.

Ukoliko želite sami da se posvetite ovom divnom procesu, kreirali smo Vodič za razvijanje crno-belog filma, koji možete pročitati ovde.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji preko web sajta Fotokioska (www.fotokiosk.rs), poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     - lično preuzimanje u centru Beograda, nakon izvršene uplate: ova opcija zavisi od obima posla i neće uvek biti moguća.

Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.