Kodak Photo-Flo 200, 473ml

1,490 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
1464510
Proizvođač:
Kodak

Podeli

Opis

Rok upotrebe: 01/2020.

Kodak Photo-Flo 200 je pomoćno sredstvo za pranje koje se koristi da bi se prilikom sušenja smanjila mogućnost pojave fleke na filmu, kao i da bi se obezbedilo brže i ravnomernije sušenje. Isporučuje se kao koncentrat u tečnom obliku, u bočici od 473 ml, a da bi se dobio radni rastvor, razblažuje se sa vodom u odnosu 1:200, što znači da se od sadržaja ove bočice može dobiti velika količina radnog rastvora.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji preko web sajta Fotokioska (www.fotokiosk.rs), poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     - lično preuzimanje u centru Beograda, nakon izvršene uplate: ova opcija zavisi od obima posla i neće uvek biti moguća.

Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.