Kodak Professional Portra 160 135/36

1,190 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
6031959
Proizvođač:
Kodak

Podeli

Opis

Rok upotrebe: 04/2022.

Lajka format (35 mm). Kodak Portra 160 je negativ film u boji, osetljivosti ISO 160, koji ima značajno finiju strukturu zrna, postignutu unapređenom tehnologijom proizvodnje, pa time omogućava kvalitet prilikom skeniranja, ili uvećavanja, a svojim karakteristikama zadržava glatke i prirodne tonove kože. Portra film familija je poznata po ovim karakteristikama, pa predstavlja idealan izbor za portretnu, modnu i komercijalnu fotografiju, u studiju, ili na lokaciji spolja. Razvija se C-41 procesom, pa ga je moguće razviti u bilo kojoj fotografskoj radnji koja nudi ovakvu uslugu. Navedena cena se odnosi na jedan film.

Ukoliko želite da preuzmete tehničku specifikaciju proizvođača, na engleskom jeziku, kliknite ovde.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji preko web sajta Fotokioska (www.fotokiosk.rs), poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     - lično preuzimanje u centru Beograda, kada iznos porudžbine prelazi  4000 dinara, a postoji opravdan razlog da se porudžbina preuzme lično: ova opcija zavisi od obima posla i neće uvek biti moguća.

Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.