Kentmere Pan 100 135/36

590 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
6010465
Proizvođač:
Ilford

Podeli

Opis

Rok upotrebe: 07/2024.

Lajka format (35 mm). Kentmere 400 je crno-beli film srednje osetljivosti (ISO 100), sa finim zrnom i dobrom oštrinom. Ima širok opseg tonova dobrog kontrasta, pa je idealan za široku upotrebu u dobrim svetlosnim uslovima. Idealan je za početnike ili za one koji se vraćaju film-fotografiji. Kentmere se proizvodi od strane Harman Technology, a u proizvodnji su zadovoljeni svi isti oni visoki standardi koji se koriste prilikom proizvodnje Ilford materijala. Kompatibilan je sa mnogim razvijačima.

Ukoliko želite da preuzmete tehničku specifikaciju proizvođača, na engleskom jeziku, kliknite ovde

Ukoliko želite sami da se posvetite ovom divnom procesu, kreirali smo Vodič za razvijanje crno-belog filma, koji možete pročitati ovde.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji preko web sajta Fotokioska (www.fotokiosk.rs), poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     - lično preuzimanje u centru Beograda, nakon izvršene uplate: ova opcija zavisi od obima posla i neće uvek biti moguća.

Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.