Fujichrome Velvia 100 135/36 Professional

2,450 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
FFS35VL1
Proizvođač:
Fujifilm

Podeli

Opis

Rok upotrebe: 12/2020.

Lajka format (35 mm). Ovo je pozitiv (slajd) film u boji, srednje osetljivosti (ISO 100) koji se preporučuje za dnevna snimanja. Ovaj profesionalni kolor slajd film, ima veoma finu strukturu zrna, kao i visok stepen saturacije boje i živosti slike. Navedene karakteristike čine ovaj film izuzetnim za fotografisanje prirode, kao i ostale situacije koje zahtevaju reprodukciju živih boja i visok kvalitet slike. 

Ovaj film dobro reaguje na “push” proces do +1 EV broja (blende). Ukoliko želite da preuzmete tehničku specifikaciju proizvođača, na engleskom jeziku, kliknite ovde.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji preko web sajta Fotokioska (www.fotokiosk.rs), poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     - lično preuzimanje u centru Beograda, kada iznos porudžbine prelazi  4000 dinara, a postoji opravdan razlog da se porudžbina preuzme lično: ova opcija zavisi od obima posla i neće uvek biti moguća.

Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.