15,950 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
IW300EXD
Proizvođač:
Fujifilm

Podeli

Opis

Trajanje garancije: 2 godine.

Fujifilm Instax Wide 300 je instant (polaroid) fotoaparat, koji koristi Fujifilm Instax Wide film. Dimenzije filma su 86 x 108mm, a dimenzije fotografije su 62 x 99mm.

Isporučuje se u pakovanju koje sadrži fotoaparat, remen, baterije, objektiv za fotografisanje za blizinu i uputstvo za upotrebu. Daje fotografije koje su oštre, jasnog prikaza, živih boja i prirodnih tonova kože.

Ima objektiv koji se izvlači (2 komponente, 2 elementa, f = 95 mm, 1:14). Ima tražilo 0.37 x. Ima dve opcije fokusiranja: normalna opcija (0.9m - 3m) i opcija pejzaža (3m - ∞). Ima ugrađen automatski blic, čije vreme napajanja varira od 0.2 - 6 sekundi (sa novom baterijom). Ima indikator napajanja blica (crvena lampica) i opciju "fill-in" blica. Po specifikaciji proizvođača domet blica je od 0.9m - 3m.

Ima lcd ekran koji prikazuje brojač neeksponiranih snimaka, biranje opcije za osvetljivanje i potamnjivanje snimka i biranje "fill-in" blic opcije. Ima indikator za kertrižd filma i može se postaviti na stalak.

Za napajanje koristi četiri  AA 1.5 V alkalne baterije (LR6), koje su dovoljne za eksponiranje 10 kertridža filma, po specifikaciji proizvođača.

Dimenzije tela fotoaparata su 167.8mm x 94.7mm x 120.9mm (ne računajući izbočine), a težina je 612g (ne računajući baterije, kertridž filma, remen i objektiv za blizinu).

Ukoliko želite da preuzmete brošuru proizvođača na engleskom jeziku, kliknite ovde.

Ukoliko želite da preuzmete uputstvo za upotrebu na engleskom jeziku, kliknite ovde.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.