Adox RODINAL 500 ml

1,990 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
56415
Proizvođač:
Adox

Podeli

Opis

Rok upotrebe: 10/2023.

Adox RODINAL je razvijač za crno-beli film. Ovo je originalni, veoma poznati razvijač, kreiran po Agfinoj formuli. Isporučuje se u boci od 500 ml kao tečni koncentrat, koji se pre upotrebe razblažuje sa vodom. Veoma je ekonomičan, jer se koristi odnos 1+25, ili 1+50, što je impresivno. Karakteriše ga veoma dobra konturna oštrina. Na kontrast se može uticati menjanjem odnosa koncentrata u radnom rastvoru. Preporučena temperatura radnog rastvora za ovaj razvijač je 20C.

Proizvođač navodi da se ovaj razvijač u boci,  kada se otvori, može čuvati makar 6 meseci, ukoliko se zatvarač dobro zatvori. Ovo je razvijač za jednu upotrebu, pa se preporučuje pravljenje radnog rastvora neposredno pred razvijanje, koji se baca nakon razvijanja.

Ukoliko želite da preuzmete tehničku specifikaciju proizvođača, na engleskom jeziku, kliknite ovde.

Ukoliko želite sami da se posvetite ovom divnom procesu, kreirali smo Vodič za razvijanje crno-belog filma, koji možete pročitati ovde.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.

Tagovi: