Paterson menzura 150 ml

730 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
PTP302
Proizvođač:
Paterson Photographic

Podeli

Opis

Paterson menzura 150 ml je napravljena od providne plastike (polistiren - PS), koja se izliva u izliva u specijalno kontrolisanim uslovima, čime se postiže savršena preciznost podeoka. Imaju laboratorijski dizajn, koji obezbeđuje ravnomerno razmaknute podeoke, koji se lako čitaju. Menzura je otporna na većinu fotografskih hemikalija. Kalibrisana je u cc (ml), engleskim i američkim uncama. Ima prošireno dno, koje ovu menzuru čini veoma stabilnom. Podeoci: 10 ml, a prvi podeok je na 10 ml. Visina menzure je oko 11,8 cm, a prečnik je oko 4,5 cm.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji preko web sajta Fotokioska (www.fotokiosk.rs), poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     - lično preuzimanje u centru Beograda, kada iznos porudžbine prelazi  4000 dinara, a postoji opravdan razlog da se porudžbina preuzme lično: ova opcija zavisi od obima posla i neće uvek biti moguća.

Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.