Paterson laboratorijsko svetlo (crveno)

4,690 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
PTP760E
Proizvođač:
Paterson Photographic

Podeli

Opis

Paterson crveno laboratorijsko svetlo je dizajnirano da se može montirati na zid, plafon ili može stajati na radnoj površini. Ova lampa se koristi prilikom razvijanja svih crno-belih foto papira ili x-ray filmova. Proizvođač navodi da je minimalna preporučena distanca od radne površine 120 cm. Ovaj proizvod je odmah spreman za upotrebu, jer je sijalica od 15 W (E14) već montirana.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.

Tagovi: