Paterson vreća koja ne propušta svetlo 70x70 cm

3,990 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
PTP125
Proizvođač:
Paterson Photographic

Podeli

Opis

Patersonova vreća koja ne propušta svetlo, iako je veoma jednostavna, predstavlja zaista veoma korisnu alatku u laboratoriji. Omogućava da se iz aparata izvadi delimično eksponiran ili zaglavljen film, tako da se ne osvetli. Takođe služi i kao mračna komora, jer se u njoj ekponirani film može namotati u spiralu i staviti u doznu. Ova vreća ima dimenzije 685 mm x 760 mm kada se upotrebljava, što je prilično, a sklopljena zauzima veoma malo mesta, pa je idealna za put. Izrađena je tako da onemogući habanje od mnogo upotrebe.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavni