Tetenal Colortec E-6 kit za 2,5L

7,590 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
102036
Proizvođač:
Tetenal

Podeli

Opis

Rok upotrebe: 03/2019.

Tetenal Colortec E-6 kit za 2, 5L pakovanje sadrži hemikalije koje služe za razvijanje slajd (pozitiv) filmova u boji (E-6 proces). Ovim pakovanjem hemikalija se prave radni rastvori od po 2, 5 litra dva različita razvijača, "bleach fix"-a i stabilizatora, kojima se može razviti 30 filmova. "Bleach fix" je objedinjeni rastvor za beljenje i fiksiranje (blix).

Ovo pakovanje je idealno za amatere i entuzijaste, koji žele da razvijaju slajd filmove, u kućnim uslovima. Ukoliko želite da preuzmete uputstvo za upotrebu, na engleskom jeziku, kliknite ovde. Ovo uputstvo, u kome je detaljno objašnjeno pripremanje, korišćenje i čuvanje hemikalija se takođe nalazi u pakovanju proizvoda.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji preko web sajta Fotokioska (www.fotokiosk.rs), poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     - lično preuzimanje u centru Beograda, nakon izvršene uplate: ova opcija zavisi od obima posla i neće uvek biti moguća.

Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.