Paterson sprava za sušenje RC papira

2,900 RSD 2,590 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
PTP255
Proizvođač:
Paterson Photographic

Podeli

Opis

Paterson sprava za sušenje RC papira služi za odstranjivanje viška vode sa obe strane tek razvijenih papira,  u procesu sušenja. Omogućava ravnomerno sušenje bez fleka od vode. Dužina površine gume je 22 cm, a ona je mekana, pa ne može oštetiti papir. Ova sprava omogućava korišćenje za papire do veličine 40x50 cm, a napravljena je od materijala koji ne rđa. Otporna je na sve vrste hemijskih supstanci .

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji preko web sajta Fotokioska (www.fotokiosk.rs), poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     - lično preuzimanje u centru Beograda, nakon izvršene uplate: ova opcija zavisi od obima posla i neće uvek biti moguća.

Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.