Ilford XP2 Super 400 135/36

750 RSD

Dostupnost:
Na lageru
Šifra proizvoda:
1839575
Proizvođač:
Ilford

Podeli

Opis

Rok upotrebe: 02/2021.

Lajka format (35 mm). XP2 Super je oštar, crno-beli film visoke osetljivosti (ISO 400), sa sitnim zrnom i razvija se u C-41 procesu. Proizvodi se u 35mm i 120 formatima. XP2 Super ima izuzetno širok opseg ekspozicije, pa je idealan kada je prilikom fotografisanja objekta prisutan veliki opseg osvetljenosti. Koristi se za bilo koju vrstu fotografije. Veoma je lak za procesuiranje, jer se može razviti u bilo kojoj foto radnji, koja razvija kolor filmove.

Ukoliko želite da preuzmete tehničku specifikaciju proizvođača, na engleskom jeziku, kliknite ovde.

Ukoliko želite da preuzmete specifikaciju poređenja sa filmom Kodak BW400CN, na engleskom jeziku, kliknite ovde.

Način poručivanja:

     - online poručivanje na sajtu www.fotokiosk.rs: proizvode možete poručiti kao gost, ili kao registrovani korisnik;

     - telefonom na broj: 0691413150.

Način dostave:

     - Post Express-om: dostava nije uključena u cenu proizvoda, za iznose porudžbina koje su manje od 5.000,00 dinara. Mogu se izabrati dve vrste usluge (danas za sutra do 12h, ili danas za sutra do 19h);

     - Nudimo pogodnost besplatne poštarine Post Expressom (dostava danas za sutra do 19h) svim našim kupcima koji preko web sajta Fotokioska (www.fotokiosk.rs), poruče robu ili usluge u iznosu koji prelazi 5.000,00 dinara. Besplatna poštarina ne podrazumeva troškove provizije za uplatu, koje će Vam naplatiti Vaša banka, pošta ili kurir Post Express-a, ukoliko se vrši plaćanje pouzećem.

     - lično preuzimanje u centru Beograda, nakon izvršene uplate: ova opcija zavisi od obima posla i neće uvek biti moguća.

Način plaćanja:

     - pouzećem: plaćanje u gotovini po prijemu kupljene robe kuriru Post Express-a, koji će naplatiti cenu poručenih proizvoda, proviziju za uplatu i troškova poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

     - uplatom na tekući račun Prodavnice: u ovom slučaju  se kuriru Post Express-a plaća samo iznos poštarine, osim ukoliko troškove poštarine ne snosi Prodavnica.

Broj tekućeg računa Prodavnice je 170-50016338000-58.

Tagovi: